måndag 15 december 2014

Lucka 15

Har du också handlat rätt så mycket julklappar? Har du också fått rabatt, bara för att du handlar så mycket? 50 kr kupong på H&M för intjänade poäng? 25 kr tillbaks på ICA? 25% på alla Legogrejjer? Kanske är nån av årets julklappar något du själv fått men inte använt för att du inte behövde det? Kanske har du köpt tre men betalat för två på Kapp Ahl? 20% rabatt för att du handlade för mer än 300?

Hade du också, mest sannolikt handlat dom där grejjerna ändå, egentligen spelade dom där kupongerna inte jättestor roll i det stora hela? Alltså, dom där pengarna är inte det som avgör om du överlever den här månaden eller inte. 

Då kan du göra som jag: Räkna ut hur mycket du tjänat på alla dessa kuponger och använd motsvarande summa (eller lite mer) här https://unicef.se/gavoshop Sen kan du ju ge värdebeviset till den eller som som fick den där julklappen du tjänat in pengarna på om du vill. Ps. Inspirerad av min chef som på fikat idag berättade att han i helgen när han handlade gjorde det som många av oss säkert ganska ofta tänker att man skulle göra. Han hade gått fram till den där tiggaren utanför Willy's, stoppat ner en hundralapp i burken, tagit henne i handen och sagt -God Jul. Och sen gått rakt över gatan till Coop och gjort samma sak för killen som satt där och tiggde. Och på hemvägen hade han kört en omväg förbi två av dom där affärerna där han handlar bara ibland, och gjort samma sak. Det är också ett sätt!

Various Artists – We Are The World

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar