torsdag 8 oktober 2015

Spontanshopping.

Hela familjen sov kasst inatt på grund av döttrarnas snörvel och host, så är jag och döttrarna hemma idag för att försöka kurera dom (oss). 

Mannen är på jobbet som vanligt (nån måste dra in deg), och när han lämnade oss i våra nattsärskar så sa han att "Om ni åker och handlar kan du väl köpa en deo till mig". Efter ungefär två timmar hemma framför tv:n blev jag rastlös så tvingade barnen med till Ica Maxi för att köpa deo och mjölk. 

Råkade spontanshoppa lite också och kom hem med det här. 
(Behövde allt på grund av att kläderna var på rea och kusinerna har fyllt år så måste skicka present, tvååringen fyller strax tre så måste köpa present, och rätt vad det är är det december och jag tänkte i år kanske kanske göra paketkalender för första gången så måste köpa presenter.)

Och det här. 
(Behövde en hel påse lökar på grund av att man kan inte ha för mycket lökar.)

Och det här. 
(Behövde dem på grund av äppelträd fullt med äpplen som vi inte hinner äta upp och lovat sy en Elsamantel i snart ett år men inte kunnat på grund av symaskin trasig.)

Kom dessutom ihåg att köpa både mjölk och deo också, så det var en riktigt lyckad tur. Nu blir det havregrynsgröt fram till den 25:e. 

1 kommentar:

  1. Det är inte svårt att skita när röven är full!

    SvaraRadera