söndag 17 maj 2015

Renovering i paradiset.

För första gången i hela mitt liv har jag varit i paradiset utan att se havet. Denna långhelg bestod nämligen av ungefär 10 timmars bilresa och 24 arbetstimmar. 

Sen vi köpte den så har vi försökt så gott vi hunnit att förfina paradisstugan. Det tar bara sån evinnerlig tid allt man vill göra.

Den här gången fick vi för första gången mer gjort än vad vi hade tänkt oss när vi åkte dit. Mest tack vare mamma som var med och passade barnen och lagade all mat till oss i tre dagar. Lyx! 

Planen var att måla innertaket i allrummet och hallen. När vi väl hade gjort det på oväntat kort tid var vi visserligen helt stela och mjölksyrastinna i armar, axlar och nackar, men ändå sugna på mer. När ju ända hade burit ut möblerna och täckt golven, var det ju lika bra att köra på med väggarna också! 

Alla väggar var nämligen i uruselt skick  med fläckar, hål, flagnande papperstapeter, räliga strukturtapeter och halvlaserad träpanel, alltså olika underlag på alla väggar. Men vi kombinerade spackling, bredspackling, målning och tapetsering så att det nästan kändes som ett nytt hus efteråt! 


Lovar att återkomma med fler och bättre bilder på det färdiga resultatet. 

Och ja, golvet är nästa projekt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar