söndag 4 maj 2014

Problem i blogglivet.

Ja, det är jättesvårt att hinna med att blogga när man jobbar istället för att vab:a.

Det är nämligen så att det verkar ligga nån spärr på vissa sidor, till exempel blogger, som gör att jag inte kan blogga i smyg på arbetstid. Och eftersom många av idéerna dyker upp under cykelfärden på väg till jobbet vore det idealiskt att börja arbetsdagen med att blogga lite. Visst, man kan blogga från telefonen. Men då kan man inte jsutera bilderna, och man kan inte lägga in dagens låt, så jag vill helst blogga från en permanent dator, och då måste jag vänta tills kvällen kommer.

Och när kvällen kommer är det tusen andra saker som ska hinnas med och sen är jag helt färdig och måste gå och lägga mig tidigt, och så ligger jag där i sängen och precis innan ögonlocken fallet ihop kommer jag på att jag itne bloggat, så då måste jag blogga från telefoen likförbaskat, och så blir det såna där småtråkiga trötta inlägg.

Och när jag är i paradiset ska vi inte tala om det. En kväll lyckades jag hitta lite 3G i ett hörn av vardagsrummet, då postade jag en död fågel.

Och imorgon börjar det riktiga riktiga livet. Det när jag ska börja jobba heltid, och min man ska vara hemma med barnen 40%. Det ska bli spännande på många sätt. Så nu vet ni om bloggen blir jättetrist ett tag framöver, innan vi har aklimatiserat oss till detta nya.

På jobbdatorn. Jag kan logga in, se mina inlägg och min blogg, men inte redigera i inläggen. Retligt!

Mönsterås Bluesband – Jobba te ja dör

2 kommentarer:

 1. Får själv ibland rafsa ner några rader för hand eller som "minnes-stolpar" i telefon när blogginläggen kommer susande till en vid fel tillfälle... Då man inte har tillgång till datorn...Lycka till med den nya vardagen förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är ju så det är, mycket rafsande blir det. Det svåra är att ta tag i de där halvtänkta raderna och få dem till vettiga inlägg. Det lyckas väl inte varje gång ska erkännas...
   Angående nya vardagen -se dagens inlägg :D

   Radera