tisdag 15 juli 2014

Födelsedagsfirande i paradiset.

Ja, jag har ju helt glömt att rapportera födelsedagsfirandet i paradist förra veckan. Kanske för att det inte fanns så mycket att rapportera, det var en för vår familj ovanligt stillsam födelsedag.
 
När jag frågade fyraåringen på kvällen om det var ett bra firande vi hade haft så sa hon lite tveksamt Ja, fast lite konstig. Vad var det som var konstigt? Vi hade ju inga gäster! 
 
Men jag fyllde år och jag hade det bra, det är väl ändå lite av huvudsaken?
 
Ett sällsynt ögonblick.
Jag fick njuta av ett sällsynt ögonblick på förmiddagen; Solen sken, det var 28 grader varm och vi hade ungefär en kilometer sandstrand för oss själva. Och det sällsamma var att barnen var riktigt gulliga mot varandra en lång stund.

 
Sen åt vi lunch i sjöbodarna i Byxelkrok. Jag åt en riktigt härlig räkmacka, och resten av familjen valde pizza. Alla blev nöjda.
 
Sedan köpte vi Piggvar i Böda hamn som åts på terrassen på kvällen med potatisar från Pit-Sven, smält smör från Tlånga och prosecco i glasen.
Och vi plockade blåbär i skogen rakt över grusvägen, köpte riktigt solmogna öländska jordgubbar och gjorde pannkakstårta till efterrätt.
 
 
En riktigt flott födelsedag tyckte jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar