måndag 2 januari 2012

2 januari. Jag gillar 3 bloggar.

http://porslinsbloggen.blogspot.com/   Den där Benny verkar ha världens största förrådsutrymmen. Och han är väldigt kunnig, man kan fråga honom om mycket, det är sjysst!

http://www.kiiromi.se/  Mycket fint helt enkelt. Lite tramsigt jag vet. Men hej, jag har ju lovar att inte självcensurera. Och så är ju gult min favoritfärg alla kategorier.

http://blogg.aftonbladet.se/schulman Det började med att jag (tillsammans meden stor del av Sveriges övriga gravida eller nyblivna mammor) tyckte att hans pappablogg var så gullig. Och rolig.
Nu är jag rätt fast i Shulmanträsket. Det är okej att han tjänar pengar på att jag läser hans blogg. Det är dock INTE okej att han jämt och ständigt gör reklam för sin fru Amanda Schulmans blogg. Den är jättetrist. Om min man var en av Sveriges mest lästa bloggare, skulle jag akta mig för att starta en blogg med ambitionen att bli läst av många. Risken att man blir jämförd och ansedd sämre är överhängande. Så är det i detta fallet. Jag länkar till den också bara för att ni ska kunna jämföra (för din skull Alex Shulman. Nu kommer alla mina 3 läsare att gå in på hennes blogg för at kolla, det får du av mig. Dom kommer inte att göra om det). http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/ 


Bild från http://www.kiiromi.se/ 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar