tisdag 12 mars 2013

Fler bantningstips!

Jepps, här kommer det.

I samband med yngsta dotterns födelse i höstas rekommenderade jag en förlossning istället för plastikkirurgi. -10kg och +2 bh-storlekar på en vecka. Dock förenat med en viss smärta, och bystens storlek är måhända inte beständig, i övrigt en välfungerande kur.

Jag rekommenderade också att placera en dotter på varje våning i huset, på så sätt får man gratis träning genom trapplöpning kanske en gång var femte minut.

Mitt senaste tips är tudelat:
1) ingå nåt urkorkat vad om att inte ha det minsta kul på 100 dagar (dvs. att inte äta godis chips läsk eller kaffebröd på 100 dagar).
2) skaffa lite influensa, med feber och värk i bihålorna. Det håller matlusten i schack. Och när sen resten av familjen drabbas gynnas trappspringet. Man får även vardagsmotion i form av att resa sig ur sängen tjugo gånger per natt. Man ligger inte på latsidan så att säga, man ligger nämligen knappt alls.

Dom säger att motion är bästa bantningen så egentligen är väl trapptricket det bästa av ovanstående. Det kan intensifieras genom att man förutom att placera ett barn på varje våning även ser till att bara ha en sak av varje viktig pinal, ty den kommer då alltid att ligga på den våning du själv inte är. Exempel: telefon, potta, prinsesskjolen, gosedjur m.m. Även dåligt minne är till hjälp i denna kamp om att få gå i trappan med vikten i åtanke. Dåligt minne i sin tur gynnas av dålig sömn, vilket ett barn eller två med influensa garanterar. Så förlossningstipset och influensatipset ÄR inte heller ovidkommande i det stora hela.

Jag ligger nu på ca -5kg jämfört med innan graviditet no 1, så det går bra för mig det här.

Lycka till ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar