söndag 23 mars 2014

Man ska ska ge saker en chans innan man dömmer.

Det ska man. Jag försöker inte minst predika det för barnen vid matbordet. Till min lycka hittade fyraåringen ett klipp på Bolibompasiten för några dagar sen med nån som sjunger ungefär
"Du måste smaka på nåt
för att veta om det är goooott!"
på ett mycket medryckande och svängigt sätt. Samma kväll var det en för henne mycket suspekt och okänd gryta som serverades. Då sjöng hon lite på den där sången och sa: "Jag ska smaka iallafall, annars vet jag ju inte om det är gott." För en sekund känndes det lite som att jag vunnit en miljon på Triss.
 
Men nu ikväll sitter jag här och håller på att bli Blogoholic efter att ha kollat runt på diverse intressanta bloggar som är med i Blogg100-utmaningen. I bakgrunden står Talang på. Och jag dömmer det. Trots att Gynning, som jag brukar älska är med, så dömmer jag det stenhårt. Jag är, utan att ha sett en enda sekund, redan (eller kanske just därför) helt övertygad om att det programmet är ett av de sämsta som kommer att sändas i år. Och då går det ändå rätt så mycket skräp på Tv.
 
Carolina, jag är ledsen.
Wilmer X – Tur och talang
Köza – Ge Dem En Chans
Tomas Ledin – Inte en chans

2 kommentarer:

 1. Duktigt barn som vågade smaka! Mina var hemskt dåliga på det som små, lr det är de nog nu med som 18 o 21.
  Blogoholic är inte svårt att bli här:) Man hittar massor ju:) Listan med bloggar man följer växer helt klart! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå, nu ska vi i ärlighetens namn erkänna att det är ju inte alltid så att de välvilligt smakar på nyheter, det är mer av ett undantag :)

   Radera